HUSVOGNER

På Hegg er det mulig å leie et areal for villavogner og vi har inngått samarbeid med Stebo AS som leverer villavogner beregnet for helårsbruk. Villavognene har gode romløsninger, er luksuriøst innredet og er en god løsning for den som ønsker seg en rimelig hytte.

Stebo AS befinner seg på Frosta og har god lokalkunnskap om hvilke løsninger Norske kjøpere ønsker seg. Stebo AS gir også mulighet for tilpasninger etter kunders behov.

Hegg Camping tilbyr leie av areal og Stebo står for leveransen av villavognene. I leien inngår alle fasiliteter Hegg Camping kan tilby.

Vi har en visningsvogn montert, så det er bare å ta kontakt på tlf 920 81 822 og avtale visning.

Det er også muligheter og leie plass for villavogn fra andre produsenter.

Vi har hatt besøk av «Med Koffert og Kamera» og Yngvill Dal og John Aavitsland fra Akershus. Se hva de skriver.

Se for deg mulighetene!

Her er noen av hovedgrunnene til å kjøpe husvogn på Hegg Camping.

Rimelig erstatning for en hytte

For bare en brøkdel av prisen av en vanlig hytte kan du få et produkt som er av like høy kvalitet og standard som dagens hytter..

Mobilitet

Husvognene står på hjul. Det betyr ikke at du kan koble den til bilen å dra den med deg hvor som helst, men det betyr at de kan plukkes opp å flyttes til en annen plass om det er ønskelig.

Isolert mot kulde

Husvognene er laget for et Norsk klima og er derfor isolerte både for kulde og varme slik at de kan benyttes sommer som vinter.

Naturskjønne Hegg Camping

Vår campingplass er omregulert til husvognpark, noe som tilsier at vi er klargjort for å ta imot deg i din husvogn. Her får du innlagt vann, avløp og strøm i Trøndelags peneste omgivelser.